Vacature Leerkracht Groep 2

14-11-2019

Vacature leerkracht onderbouw (groep 2)

 

Daltonschool Confetti zoekt per 6 januari 2020 een fulltime leerkracht voor groep 2. Eventueel is het ook mogelijk om vier dagen te werken.

"Op Confetti zorgen we voor elkaar in een veilige, open en eerlijke omgeving.
Iedereen mag stralen door zijn eigen kleur te laten zien en benutten."

Daltonschool Confetti is de enige daltonschool in Arnhem en daar zijn we enorm trots op!
Wij geloven in onze leerlingen en organiseren het leren op Confetti met behulp van de daltonpijlers; verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerken, reflectie en effectiviteit. Hierdoor proberen wij elke dag het verschil te maken voor de kinderen in de wijk Schuytgraaf en de stad Arnhem! Met het team zijn we letterlijk en figuurlijk aan het bouwen aan het onderwijs en de school. Wij zijn voortdurend bezig met het verbeteren van ons onderwijs. Wij zijn kritisch, pakken veel aan en durven keuzes te maken.

Confetti is een sterk groeiende basisschool die tot mei 2021 gehuisvest zal zijn in MFC Omnibus. Daarna zal de school haar intrek nemen in een op zichzelf staand nieuw schoolgebouw elders in de wijk. Dit 'daltonproof'- schoolgebouw en het bijbehorende groene schoolplein worden ontworpen en ingericht in samenwerking met het team van Confetti. Samen met SKAR kinderopvang 'Kleinkunst' is het team bezig het eerste Schuytgraaf Kindcentrum te vormen. Gedurende het huidige  schooljaar zal het team nauw betrokken zijn bij alles wat met de nieuwbouw en de KC-vorming te maken heeft. Een prachtig proces dat het onderwijs straks zeker ten goede zal komen!

Onderwijskundig en inhoudelijk hebben we voor de volgende speerpunten gekozen voor schooljaar 2019-2020:
Dalton: eigenaarschap en meesterschap
Lezen: verhogen opbrengsten en verdieping van het leesonderwijs
Identiteit: Confetti is een interconfessionele basisschool, hoe gaan we dat aan de buitenwereld laten zien?
CMK: In samenwerking met Kunstbedrijf Arnhem zullen theater en muziek ter ondersteuning van het woordenschatonderwijs worden ingezet vanuit het Kr8tig programma van Cultuur met Kwaliteit.
Rekenen: invoeren nieuwe rekenmethode "Getal & Ruimte Junior' en implementatie.
Meerbegaafdheid: inzet Levelwerk, wat zijn meerkunners en wat kunnen en moeten wij daar als school mee?
Schrijven; implementatie van zienswijze en materiaal Schrijven in groep 1-3
Nieuwbouw & KC-vorming

Wat wij vragen:

  • Een collega met lef: die durft te experimenteren en zich wil blijven ontwikkelen om zijn/ haar talent verder uit te bouwen en te kunnen inzetten ten behoeve van de kinderen en de school,
  • Een collega die bereid is soms een tandje harder te lopen ten einde het beste voor de kinderen en de school te bereiken,
  • Een collega die de daltonpijlers onderschrijft en bereid is daar voortdurend vorm aan te geven in de groep en binnen het team,
  • Een collega met ervaring met kleuters en kennis van de leerlijnen in de onderbouw,
  • Een collega die flexibel is en bereid is een extra tandje bij te zetten gezien de opdracht en uitdaging waar wij als school voor staan

Wat wij bieden:

  • Een tijdelijke aanstelling tot het einde van het schooljaar. In verband met groei van de school zal het dienstverband bij wederzijds bevallen na de zomervakantie worden doorgezet. Dan zal het echter gaan om een groep 1/2.
  • Een fijn professioneel team waar ook zeker ruimte is voor humor, mede-menselijkheid en persoonlijke ontwikkeling.
  • Mooie ontwikkelkansen om met het team te groeien in onze Expeditie: Ieder kind kan alles leren.
  • Het perspectief van op termijn werken in een prachtig nieuw 'daltonproof' schoolgebouw.


Inlichtingen en sollicitatie:
Reageren op deze vacature kan t/m zondag 24 november 2019. Voor aanvullende informatie kan contact op worden genomen met de directeur van de school Christel Hensema, te: 026 38 90 114 / 06 23 45 70 80 of op de website www.daltonschool-confetti.nl.