Team Confetti

Daltonschool Confetti ligt in de wijk Schuytgraaf in Arnhem-Zuid en is de enige daltonschool in Arnhem. Confetti is gehuisvest in het Multi Functioneel Centrum (MFC) Omnibus. De basisschool is aangesloten bij Floresonderwijs waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. 

Op Daltonschool Confetti zetten de leerlingen hun eerste stappen op weg naar volwassenheid. Onze maatschappij vraagt van mensen dat zij kunnen ontwerpen, plannen en vooruitzien. Confetti levert hieraan een belangrijke bijdrage. 
 
  Team Confetti 2019-2020 

Docenten en ondersteuners

Foto's zijn gemaakt tijdens het project ; 'Zet jezelf op de foto 'o.l.v. Niek Michel  ( september 2020)
 
Christel Hensema- Verheij
Directeur - hele week
 
Sinds schooljaar 2017-2018 ben ik directeur van Confetti: een prachtige jonge en bruisende school die volop in beweging is. De school groeit op alle fronten en dat biedt mooie kansen en uitdagingen voor nu en de toekomst. Het is mijn taak om daar samen met het team een koers in te bepalen en ervoor te zorgen dat de kinderen hier met plezier naar school gaan.
christel.hensema@floresonderwijs.nl 
 
  Christel Hensema- Verheij  - Directeur Confetti
 
Rianne Aaldering Groep 1-2A   Rianne Aaldering
Groep 1/2A - hele week
Hallo, ik ben Rianne Aaldering. Samen met mijn vriend Peter woon ik in Zevenaar.  In mijn vrije tijd speel ik volleybal. Sinds 2015 werk ik met veel plezier op Confetti. De daltonvisie spreekt me erg aan. Ook dit jaar ben ik met veel enthousiasme weer juf van groep 1/2A. 
rianne.aaldering@floresonderwijs.nl
Jacomine Wasser
Groep 1/2B - hele week
Ik ben al 21 jaar juf. Getrouwd en moeder van zoon Daan en dochter Roos. Ik hou van het jonge kind. Deze kinderen zijn onbevangen, vol vertrouwen, nieuwsgierig, leergierig, vrolijk en zichzelf. Ze kunnen mij dagelijks ontroeren door hun opmerkingen, hun hunkering naar veiligheid. En als ik ze dat kan bieden, dan komen ze tot leren. Kinderen zijn je grootste spiegel. Geef en je krijgt terug!
jacomine.holleman@floresonderwijs.nl
 
  Jacomine Wasser Groep 1-2B 
 
Annemarie Hoenselaar Groep 1-2C   Annemarie Hoenselaar
Groep 1/2C - hele week
Mijn naam is Annemarie Hoenselaar. Ik ben 20 jaar werkzaam als onderbouw juf in het onderwijs. Mijn eerste jaren als leerkracht heb ik gewerkt in het speciaal basisonderwijs en de laatste vier jaar als kleuterleerkracht op Confetti. Ik ben moeder van Emma, Luc en Roos. Leerkracht zijn van een kleutergroep vind ik heel bijzonder. Kleuters staan vol vertrouwen in het leven.  
annemarie.hoenselaar@floresonderwijs.nl
 
 

Ina de Groote
Groep 1/2D - hele week

Mijn naam is Ina de Groote-Grooters. Ik ben getrouwd met Jacco en heb 2, inmiddels volwassen, kinderen. Sinds 2 jaar woon ik in het mooie plaatsje Elten, net over de grens in Duitsland. Al 14 jaar werk ik als leerkracht bij het jonge kind. In januari 2020 ben ik in de kleuterbouw bij Confetti gekomen. Met veel plezier zie en begeleid ik de kinderen bij het spelend en ontdekkend leren. Hoe heerlijk spontaan kunnen kleuters bezig zijn en al doende groeien in hun ontwikkeling. Daar word ik elke dag weer vrolijk van!

  Ina 
Rianne Aaldering Groep 1-2A   Annelieke Pijl
Groep 1/2E- hele week

Ik ben Annelieke Pijl en woonachtig in Arnhem-Noord. Vanaf het schooljaar 2020-2021 mag ik voor de tweede keer mijn eigen kleutergroep gaan openen. Ik heb een enorme passie voor het jonge kind. Elke dag geniet ik weer van het enthousiasme en de gezelligheid van de kleuters. Door ze voldoende vertrouwen en veiligheid te bieden, kunnen de kinderen tot leren komen. Ik zie ze iedere dag weer groeien en dat vind ik het mooiste van mijn beroep!  
Thyra Weening 
 groep 3A ma, di,  woe
Ik ben Thyra Weening en sinds het schooljaar 2017 - 2018 werkzaam op Confetti. Ik woon in Arnhem met mijn man Pim en mijn twee dochters Mare en Nore.
Ik werk 12 jaar in het onderwijs en geen dag is hetzelfde geweest. Dit jaar mag ik de kinderen van groep 3 leren lezen. Deze groei vind ik zo mooi om te zien. Ik mag mijn plezier voor lezen doorgeven aan de kinderen, hoe prachtig is dat! Verder hou ik van muziek maken, veel zingen en luisteren naar muziek maakt het leren nog leuker!
  Charlaine Schaller-Kurmasela Groep 6


 
Amanda Beekman Groep 3A   Amanda Noome-Beekman
Groep 3A -  do, vrij
Mijn naam is Amanda Noome-Beekman. Ik ben sinds 2014 getrouwd met Erwin. Samen hebben wij twee dochters, Esmee en Isa Tijdens mijn studie aan de PABO ben ik verhuisd naar Arnhem. Na verschillende jaren invallen ben ik in 2011 begonnen op Daltonschool Confetti. In de klas vind ik het leuk om te zien hoe jonge kinderen nog zo genieten van alles wat er om hen heen gebeurt. 
 
Sandra Jansen-Peters
Groep 4A-ma
Groep 3B - do-vrij

Ik ben Sandra Jansen-Peters en moeder van 2 zonen, Floris en Lennart.
Sinds 2019 ben ik werkzaam op Confetti. Daarvoor heb ik op andere scholen in Arnhem gewerkt.
Ik vind het erg leuk om met jonge kinderen te werken. Het is ook fantastisch om te zien hoe ze groeien.
sandra.peters@floresonderwijs.nl
 

 
 
 
Martin Prins Groep 7    Ragna Nicolaas
Groep 3B- ma, di,woe

Hallo, ik ben Ragna Nicolaas. Ik woon samen met mijn vriend Tommy in Renkum en ik ben trotse moeder van twee kinderen, Sarah en Mick. Sinds 2009 werk ik op Daltonschool Confetti. Ik ben begonnen in groep 1/2 en werk nu al een aantal jaren met veel plezier in de middenbouw. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en zich veilig voelen. Dat een kind mag zijn, wie hij is. Naast leerkracht ben ik ook werkzaam als leescoördinator.

ragna.nicolaas@floresonderwijs.nl
Mieke Roelofs
Groep 4A- di, woe, do,vrij 
Ik ben Mieke Roelofs en woon in Doornenburg. Ik ben moeder van twee kinderen; Fenna en Niek. Al 20 jaar ben ik werkzaam in het basisonderwijs, wat ik een heerlijk beroep vind. Het werken met kinderen geeft mij altijd weer energie. Ik voel me al helemaal thuis in het team en heb er zin in om dit team de komende jaren te versterken!
  Mieke Roelofs Groep 3B/4B
 
Fabiënne Weerts Groep 3A   Fabiënne Weerts
Groep 4B  - ma, di,vrij
Ik ben Fabiënne Weerts en sinds 2012 werkzaam op Daltonschool Confetti. Wat is het leuk om in groep 4 met de kinderen te werken en samen nieuwe uitdagingen aan te gaan! Ik geniet er ontzettend van om samen een omgeving te creëren waarin kinderen met veel plezier en vol vertrouwen kunnen leren. Iedereen zijn talenten laten ontdekken zijn voor mij heel belangrijk. 
fabienne.weerts@floresonderwijs.nl
 
Nanka Geurts
Groep 4B -  woe, do, 

Mijn naam is Nanka Geurts-Wennekes. Ik ben meer dan 14 jaar samen met Roger en sinds vorig jaar ook gelukkig getrouwd. Samen hebben wij 2 prachtige kinderen, Lily en Kyan. Hiervoor ben ik werkzaam geweest op een basisschool in Rijkerswoerd. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen, te koken, creatief bezig te zijn, muziek te luisteren of een serie te kijken.Als klein meisje wilde ik al juf worden en ik vind het nog steeds een dankbaar beroep door bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Een veilige en betekenisvolle leeromgeving creëren, contacten onderhouden met ouders en samenwerken met collega's zijn dingen die ik met veel plezier doe!

nanka.geurts@floresonderwijs.nl
   
 
Saskia Vogt Groep 5   Saskia Vogt
Groep 5A - ma, woe, do, vrij
 
Ik ben Saskia Vogt.Ik ben getrouwd met Tom en moeder van 3 kinderen; Linda, Koen en Marloes en ik heb 3 kleinkinderen; Sophie, Noortje en Dex en er zijn er twee op komst. Ik woon in Arnhem. Mijn hobby's zijn: - sporten (tennis, spinnen en hardlopen) en lezen. Dit is mijn 7e jaar dat ik werkzaam ben als groepsleerkracht van groep 5. Daarvoor heb ik gewerkt op SBO het Palet te Arnhem. Ik heb mijn Master SEN, gedragsspecialist gehaald. Mijn motto is:  "Elk kind is goed zoals het is, ik probeer eruit te halen wat er inzit". 
saskia.vogt@floresonderwijs.nl
 
  
 

Kim Nijenhuis
Groep 5A - di
Groep 5B - woe, do
Ik ben Kim Nijenhuis. Trotse moeder van 2 zoons, Dane en Lev. Ik werk sinds 2014 op Confetti. De sfeer en de visie van de school spreken mij heel erg aan. Als Daltoncoördinator  
van de school houd ik me bezig met de doorgaande lijnen en de ontwikkeling van het Daltononderwijs op Confetti. Dit jaar ben ik te vinden in de groepen 5. Erg leuk om in allebei de groepen te mogen staan.
  Amanda Beekman Groep 3A 
 
Rianne Aaldering Groep 1-2A   Michael Huiskamp
Groep 5B- ma, di, vrij

Ik ben Michaël Huiskamp en ik woon met mijn vriendin Tanneke in Arnhem met onze drie kinderen Ties (10), Karlijn (7) en Jules (2).  Na een jaar of acht te hebben gewerkt als HR Adviseur heb ik mij omgeschoold tot leerkracht. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt binnen het basisonderwijs, VMBO en VSO. Na een aantal jaren bewust te hebben gewerkt vanuit de vaste invalpool van Flores Onderwijs was ik toe aan een vaste plek. De onderwijsvisie en het team van Confetti is uniek en voor mij de perfecte plek om mij verder te ontwikkelen. In mijn vrije tijd klus ik graag aan mijn (nieuwe) huis, trap ik wekelijks tegen een bal en ben ik geregeld joggend te spotten in en rond Arnhem. 

michael.huiskamp@floresonderwijs.nl
Charlaine Schaller-Kurmasela 
Groep 6A woe, do en vr
Ik ben Charlaine Schaller-Kurmasela en getrouwd met Ferenc. Samen hebben we een dochter Lola en een zoon Mànu. Vanaf de start van Confetti in augustus 2008 ben ik hier werkzaam en heb ik deze school, en vooral ook de kinderen, letterlijk en figuurlijk zien groeien. Al 14 jaar werk ik met ontzettend veel passie als juf. Voor de klas staan is voor mij nog steeds elke dag een feestje!
  Charlaine Schaller-Kurmasela Groep 6
 
Corine Assink Groep 3B/Groep 6   Corine Assinck
Groep 6A  - ma, di, 
Groep 6B - woe
Mijn naam is Corine Assinck.  Dit jaar heb ik het geluk om er een fijn schooljaar van te maken samen met  groep 6A en groep 6B. Ieder kind wil gezien en gewaardeerd worden. Daarom hecht ik veel waarde aan het opbouwen van een band met de kinderen. Daar ligt voor mij een belangrijke taak als leerkracht. Naast leerkracht ben ik ook werkzaam als Daltoncoördinator.
corine.assinck@floresonderwijs.nl
 
Inge van Zoggel
Groep 6B ma,di,
Mijn naam is Inge van Zoggel. Ik ben opgegroeid in Groningen en heb hier gewoond tot ik in 2018 naar het mooie Arnhem ben verhuisd. Sinds januari 2019 ben ik werkzaam op Daltonschool Confetti. Ik heb erg veel plezier in het lesgeven en werken met kinderen in de klas, maar ook in het geven van gymles en kinderen enthousiast maken voor sport en bewegen. Elke dag in de klas is anders. Het enthousiasme en de onbevangenheid van kinderen is verfrissend!
inge.vanzoggel@floresonderwijs.nl
  Henk Heesters leerkrachondersteuner 
Corine Assink Groep 3B/Groep 6   Daphne Doornenbal
Groep 6B  -do-vr
Groep 5A di

Ik ben Daphne Doornenbal en ben nu sinds 2019-2020 werkzaam op Confetti. Momenteel woon ik in Veenendaal. Vanaf het schooljaar 2020 mag ik voor het eerst beginnen in groep 6. Wat lijkt me dit toch een plezier. Mijn passie ligt bij het middenbouw kind. Ik vind het prachtig om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen tot een zelfstandig individu. De groei die ze maken is elk jaar weer speciaal! 
daphne.doornenbal@floresonderwijs.nl
 
 
Romy Tichelaar
Groep 7B- hele week

Sinds het schooljaar 2019-2020 ben ik werkzaam op Daltonschool Confetti. Ik heb een passie voor het lesgeven aan het oudere kind. Ik vind het prachtig om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen tot zelfstandige, creatieve en verantwoordelijke individuen. Ik hoop, mede door mijn eigen creativiteit, enthousiasme en hunkering naar kennis, het beste uit ieder kind te halen. Ieder succesmoment moet voelen als een feestje en de denkbeeldige confetti mag daarbij niet ontbreken!
                                                                                                                                romy.tichelaar@floresonderwijs.nl

 
Suzanne Berkenbosch Groep 4
Martin Prins Groep 7   
Martin Prins
Groep 7A - hele week
Ik ben Martin Prins en woon in Arnhem. Sinds 2012 werk ik op Daltonschool Confetti en ben daar o.a. rekencoördinator en vertrouwenspersoon. De visie en de uitgangspunten van de school spreken mij erg aan. Zelfstandigheid, vrijheid in gebondenheid en samenwerken dragen er, in mijn ogen, aan bij dat ieder individu zich in de toekomst zal gaan redden in onze maatschappij. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van dit team! 
martin.prins@floresonderwijs.nl
Ron Arends
Groep 8 - hele week
Ik ben getrouwd en trotse vader van 2 dochters. Sinds 2015 ben ik werkzaam op Confetti. Daarvoor heb ik 16 jaar op een Daltonschool in Doorwerth gewerkt. Ik geef al 22 jaar, met heel veel plezier, les aan de beginnende pubers van groep 8. Mijn passies zijn, naast het lesgeven, muziek maken en voetbal kijken .  Ik vind het allerbelangrijkst dat een kind met plezier naar school gaat!
  Ron Arends Groep 8
  
Renee van der Kroon Intern begeleider   
Renee van der Kroon
Intern begeleider - ma, di, woe, do,  
Ik vind het heerlijk op deze school met iedereen samen te werken. Met de kinderen om hun eigenheid, met de ouders en de collega's om de zoektocht naar kansen voor onze kinderen. Ik ben zelf moeder van twee dochters die inmiddels al 17 en 18 zijn. Ik houd van verhalen en de natuur. Van zingen en dansen. Van serieus op onderzoek en ook veel vrolijkheid en humor.
 
 
Esmee Stronks
Groep 3 - onderwijsassistent- hele week
Hoi, ik ben Esmee Stronks. Ik ben 21 jaar oud en werk in de kleutergroepen.  Hier ondersteun ik de leerkrachten met verschillende activiteiten. Daarnaast help ik  andere collega's binnen school met allerlei hand en spandiensten ter ondersteuning van de groep. Zoals kopiëren, lamineren, knippen enz. De werkzaamheden binnen school doe ik met veel plezier en ik ben blij dat ik op Daltonschool Confetti mag werken.
 
  Ron Arends Groep 8
 
Henk Heesters leerkrachondersteuner   
Henk Heesters
Conciërge  - ma, di, woe, do
Ik ben Henk Heesters (54   jr.) en ik ben in Noord Brabant geboren en getogen. Ik heb tekenen en handvaardigheid gestudeerd. Daarna ben ik kunstenaar en werkbegeleider voor een reïntegratiebedrijf geworden. Toen sloeg  het noodlot toe… In 1999. Een herseninfarct.  Vanaf toen ben ik terug aan het vechten. Het Daltononderwijs past het beste bij deze ingewikkelde tijd.
henk.heesters@floresonderwijs.nl
 
 
Müslim Özdemir
Leerkrachtondersteuner - ma, di, woe, do
Hallo! Mijn naam is Müslim Özdemir en ik ben 59 jaar. Ik woon in Deventer en ik heb één zoon en twee dochters. In 1986 ben ik afgestudeerd aan de PA in Arnhem. Sindsdien werk ik in Arnhem op diverse scholen. In 2004 ben ik gaan werken als leerkrachtondersteuner op diverse scholen. Sinds de zomervakantie van 2017 werk ik op Confetti. Het bevalt me prima en het is leuk om te doen.
  Müslim Özdemir leerkrachtondersteuner
     
Inge Veldhuis Administratief Medewerkster 
 
 
Inge Veldhuis
Administratief Medewerkster - di-do

Ik ben Inge Veldhuis. Ik ben twee dag in de week op Confetti aanwezig voor administratieve ondersteuning. 
inge.veldhuis@floresonderwijs.nl

 
Sabine van der Voort
Vakleerkracht beweginsonderwijs - ma- do
Hallo allemaal, mijn naam is Sabine van der Voort. Woonachtig in Nijmegen. Sinds december 2020 ben ik werkzaam op Confetti. Hier zorg ik ervoor dat alle leerlingen in aanraking komen met verschillende soorten sport. Dat loopt uiteen van basketbal tot turnen en van judo tot dansen. Ik hoop doordat ik alle kinderen verschillende sporten laat ervaren, ze altijd iets kunnen vinden wat ze leuk vinden om te doen. Met als hoger doel: Een leven lang bewegen.
  Müslim Özdemir leerkrachtondersteuner