Team Confetti

Daltonschool Confetti ligt in de wijk Schuytgraaf in Arnhem-Zuid en is de enige daltonschool in Arnhem. De basisschool is aangesloten bij Floresonderwijs waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. 

Op Daltonschool Confetti zetten de leerlingen hun eerste stappen op weg naar volwassenheid. Onze maatschappij vraagt van mensen dat zij kunnen ontwerpen, plannen en vooruitzien. Confetti levert hieraan een belangrijke bijdrage. 
 
  Team Confetti 2019-2020 

Docenten en ondersteuners

Foto's zijn gemaakt tijdens het project ; 'Zet jezelf op de foto 'o.l.v. Niek Michel  ( september 2020)
 
Christel Hensema- Verheij
Directeur - hele week
 
Sinds schooljaar 2017-2018 ben ik directeur van Confetti: een prachtige jonge en bruisende school die volop in beweging is. De school groeit op alle fronten en dat biedt mooie kansen en uitdagingen voor nu en de toekomst. Het is mijn taak om daar samen met het team een koers in te bepalen en ervoor te zorgen dat de kinderen hier met plezier naar school gaan.
christel.hensema@floresonderwijs.nl 
 
  Christel Hensema- Verheij  - Directeur Confetti
 
Rianne Aaldering Groep 1-2A   Aylin Beytut
Groep 1/2A - hele week
Mijn naam is Aylin Beytut en ik woon in Zevenaar. In maart 2020 ben ik op Confetti begonnen. Komend schooljaar zal ik fulltime mijn eigen kleutergroep draaien. De onderbouw heeft altijd mijn voorkeur gehad. Ik geniet ervan om de kinderen te zien ontwikkelen, allemaal op hun eigen manier en met hun eigen persoonlijkheid. Ik vind het belangrijk om een veilige omgeving te creëren voor de kinderen, waar iedereen zichzelf kan zijn en geprikkeld wordt om nieuwsgierig te zijn naar de wereld om hen heen.
aylin.beytut@floresonderwijs.nl
Jacomine Wasser
Groep 1/2B - hele week
Ik ben al 25 jaar juf. Getrouwd en moeder van zoon Daan en dochter Roos. Ik hou van het jonge kind. Deze kinderen zijn onbevangen, vol vertrouwen, nieuwsgierig, leergierig, vrolijk en zichzelf. Ze kunnen mij dagelijks ontroeren door hun opmerkingen, hun hunkering naar veiligheid. En als ik ze dat kan bieden, dan komen ze tot leren. Kinderen zijn je grootste spiegel. Geef en je krijgt terug!
jacomine.holleman@floresonderwijs.nl
 
  Jacomine Wasser Groep 1-2B 
 
Annemarie Hoenselaar Groep 1-2C   Annemarie Hoenselaar
Groep 1/2C - hele week
Mijn naam is Annemarie Hoenselaar. Ik ben 21 jaar werkzaam als onderbouw juf in het onderwijs. Mijn eerste jaren als leerkracht heb ik gewerkt in het speciaal basisonderwijs en de laatste vier jaar als kleuterleerkracht op Confetti. Ik ben moeder van Emma, Luc en Roos. Leerkracht zijn van een kleutergroep vind ik heel bijzonder. Kleuters staan vol vertrouwen in het leven.  
annemarie.hoenselaar@floresonderwijs.nl
 
 
 
Mieke Roelofs
Groep 1/2D- di, woe, do,vrij 

Ik ben Mieke Roelofs en woon in Doornenburg. Ik ben moeder van twee kinderen; Fenna en Niek. Al 20 jaar ben ik werkzaam in het basisonderwijs, wat ik een heerlijk beroep vind. Het werken met kinderen geeft mij altijd weer energie. Ik voel me al helemaal thuis in het team en heb er zin in om dit team de komende jaren te versterken!

 
Mieke Roelofs Groep 3B/4B
Rianne Aaldering Groep 1-2A
  Rianne Aaldering
Groep 1/2E - di-woe-do-
Hallo, ik ben Rianne Aaldering. Samen met mijn vriend Peter en onze dochter Fiene woon ik in Zevenaar.  In mijn vrije tijd speel ik volleybal. Sinds 2015 werk ik met veel plezier op Confetti. De daltonvisie spreekt me erg aan. Ook dit jaar ben ik met veel enthousiasme weer juf van groep 1/2E. 
rianne.aaldering@floresonderwijs.nl


 
Anne van Wijk
 groep 1/2E - ma-vrij
Mijn naam is Anne van Wijk en ik woon in Arnhem. Vorig schooljaar heb ik op de Boomhut gewerkt. Dit schooljaar sta ik met veel enthousiasme en passie op Confetti. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken voor vrienden en familie en hier samen van te genieten.
  Charlaine Schaller-Kurmasela Groep 6


 
Amanda Beekman Groep 3A   Melanie Theunissen
Groep 3A -  do, vrij
Mijn naam is Melanie Theunissen. Ik woon samen met mijn man Alber, zoon Levi (4) en dochter Tess (2) in Huissen. Hiervoor heb ik 3 jaar in de vaste invalpool van Flores gewerkt. Dit schooljaar ga ik op de donderdag en vrijdag met veel plezier werken in mijn eigen groep, groep 3A. We gaan er samen een mooi en leerzaam jaar van maken. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met het gezin en lees ik graag een boek.
 
Thyra Weening
Groep 3A-ma-di-woe


Ik ben Thyra Weening en sinds het schooljaar 2017 - 2018 werkzaam op Confetti. Ik woon in Arnhem met mijn man Pim en onze twee dochters Mare en Nore.
Ik werk 12 jaar in het onderwijs en geen dag is hetzelfde geweest. Dit jaar mag ik de kinderen van groep 3 leren lezen. Deze groei vind ik zo mooi om te zien. Ik mag mijn plezier voor lezen doorgeven aan de kinderen, hoe prachtig is dat! Verder hou ik van muziek maken, veel zingen en luisteren naar muziek maakt het leren nog leuker!.
thyra.weening@floresonderwijs.nl
 
Charlaine Schaller-Kurmasela Groep 6

 
 
 
Ina    Ina de Groote
Groep 3B- hele week

Ik ben Ina de Groote-Grooters. Ik ben getrouwd met Jacco en heb 2, inmiddels volwassen, kinderen. Ik woon in Elten, net over de grens in Duitsland.

Ik ben al 15 jaar werkzaam in het onderwijs bij het jonge kind, wisselend in groep 1/2  en groep 3. In januari 2020 ben ik in de kleuterbouw van Confetti gekomen en dit jaar ga ik verder in groep 3. Kinderen al spelend en ontdekkend verder laten ontwikkelen, leren lezen en schrijven! We gaan samen vol enthousiasme aan de slag!

ina.grooters@floresonderwijs..nl

Sandra Jansen-Peters
Groep 4B-do-vrij
Groep 1/2 D - ma

Ik ben Sandra Jansen-Peters en moeder van 2 zonen, Floris en Lennart.
Sinds 2019 ben ik werkzaam op Confetti. Daarvoor heb ik op andere scholen in Arnhem gewerkt.
Ik vind het erg leuk om met jonge kinderen te werken. Het is ook fantastisch om te zien hoe ze groeien
 
 
Fabiënne Weerts Groep 3A   Fabiënne Weerts
Groep 4B  - ma, di,woe
Ik ben Fabiënne Weerts en sinds 2012 werkzaam op Daltonschool Confetti. Wat is het leuk om in groep 4 met de kinderen te werken en samen nieuwe uitdagingen aan te gaan! Ik geniet er ontzettend van om samen een omgeving te creëren waarin kinderen met veel plezier en vol vertrouwen kunnen leren. Iedereen zijn talenten laten ontdekken zijn voor mij heel belangrijk. 
fabienne.weerts@floresonderwijs.nl
 
 
Ragna Nicolaas
Groep 4A - ma- di-woe
Hallo, ik ben Ragna Nicolaas. Ik woon samen met mijn vriend Tommy in Renkum en ik ben trotse moeder van twee kinderen, Sarah en Mick. Sinds 2009 werk ik op Daltonschool Confetti. Ik ben begonnen in groep 1/2 en werk nu al een aantal jaren met veel plezier in de middenbouw. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en zich veilig voelen. Dat een kind mag zijn, wie hij is. Naast leerkracht ben ik ook werkzaam als leescoördinator.
  Martin Prins Groep 7
     
Corine Assink Groep 3B/Groep 6   Daphne Doornenbal
Groep 4A -do-vr
Groep 5B ma-di

Ik ben Daphne Doornenbal en ben nu sinds 2019-2020 werkzaam op Confetti. Momenteel woon ik in Veenendaal. Vanaf het schooljaar 2020 mag ik voor het eerst beginnen in groep 6. Wat lijkt me dit toch een plezier. Mijn passie ligt bij het middenbouw kind. Ik vind het prachtig om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen tot een zelfstandig individu. De groei die ze maken is elk jaar weer speciaal! 
daphne.doornenbal@floresonderwijs.nl
 
 
 
Jochem koenders
Groep 5A -  di
Groep 7B woe-do-vrij, 

Mijn naam is Jochem Koenders en ik woon in Arnhem. De afgelopen jaren heb ik op 't Holthuus in Huissen gewerkt en sinds kort ben ik regelmatig op  Confetti te vinden. Ik heb heel veel zin om volgend schooljaar vol passie en energie aan de slag te gaan op de prachtige nieuwe school. Ik geniet van de interactie met kinderen en doe mijn uiterste best om kinderen een stukje verder te brengen in hun ontwikkeling. In mijn vrije tijd sport ik graag en maak ik muziek.

jochem.koenders@floresonderwijs.nl
   
 
Saskia Vogt Groep 5   Saskia Vogt
Groep 5A - ma, woe, do, vrij
 
Ik ben Saskia Vogt.
Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en inmiddels 5 kleinkinderen. Dat is enorme rijkdom! Ik woon in Arnhem. Ik hou van sporten, lezen, haken en ga graag de natuur in. 
Sinds 2014 werk ik op Daltonschool Confetti als groepsleerkracht en procesbegeleider van de Middenbouw. Daarvoor heb ik gewerkt op SBO Het Palet te Arnhem. Ik heb de Master Sen, gedragsspecialist gedaan. 
Ik zie graag elk kind groeien en doe mijn best iedereen te helpen op de manier die bij hem/haar past. Elk kind is goed zoals het is.. 
saskia.vogt@floresonderwijs.nl
 
  
 

Kim Nijenhuis
 
Ik ben Kim Nijenhuis. Trotse moeder van 2 zoons, Dane en Lev. Ik werk sinds 2014 op Confetti. De sfeer en de visie van de school spreken mij heel erg aan. Als Daltoncoördinator  
van de school houd ik me bezig met de doorgaande lijnen en de ontwikkeling van het Daltononderwijs op Confetti. Dit jaar ben ik te vinden in de groepen 5. Erg leuk om in allebei de groepen te mogen staan.
  Amanda Beekman Groep 3A 
 
Rianne Aaldering Groep 1-2A   Michael Huiskamp
Groep 5B- ma, di, vrij

Ik ben Michaël Huiskamp en ik woon met mijn vriendin Tanneke in Arnhem met onze drie kinderen Ties (10), Karlijn (7) en Jules (2).  Na een jaar of acht te hebben gewerkt als HR Adviseur heb ik mij omgeschoold tot leerkracht. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt binnen het basisonderwijs, VMBO en VSO. Na een aantal jaren bewust te hebben gewerkt vanuit de vaste invalpool van Flores Onderwijs was ik toe aan een vaste plek. De onderwijsvisie en het team van Confetti is uniek en voor mij de perfecte plek om mij verder te ontwikkelen. In mijn vrije tijd klus ik graag aan mijn (nieuwe) huis, trap ik wekelijks tegen een bal en ben ik geregeld joggend te spotten in en rond Arnhem. 

michael.huiskamp@floresonderwijs.nl
 
Amanda Noome-Beekman
Groep 6A -  woe-do, vrij
Mijn naam is Amanda Noome-Beekman. Ik ben sinds 2014 getrouwd met Erwin. Samen hebben wij twee dochters, Esmee en Isa Tijdens mijn studie aan de PABO ben ik verhuisd naar Arnhem. Na verschillende jaren invallen ben ik in 2011 begonnen op Daltonschool Confetti. In de klas vind ik het leuk om te zien hoe jonge kinderen nog zo genieten van alles wat er om hen heen gebeurt. 
 
 
Amanda Beekman Groep 3A
 
Corine Assink Groep 3B/Groep 6   Corine Assinck
Groep 6A  - ma, di, 
Plusklasleerkracht woe
Mijn naam is Corine Assinck.  Dit jaar heb ik het geluk om er een fijn schooljaar van te maken samen met  groep 6A. Ieder kind wil gezien en gewaardeerd worden. Daarom hecht ik veel waarde aan het opbouwen van een band met de kinderen. Daar ligt voor mij een belangrijke taak als leerkracht. Naast leerkracht ben ik ook werkzaam als Daltoncoördinator.
corine.assinck@floresonderwijs.nl
 
Jessica Neuteboom
Groep 6B hele week
Mijn naam is Jessica Neuteboom-Kikkert.
Komend schooljaar ben ik de nieuwe juf van groep 6B van maandag tot en met vrijdag. 
Ik woon samen met mijn man in Arnhem- noord. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit. 
 Ik ben dol op reizen. 
Ik heb veel zin om het komende schooljaar samen met de kinderen, ouder(s) en verzorger(s) er een leuk en leerzaam jaar van maken, waar iedereen met een fijn gevoel op terug kan kijken. 
Mocht u vragen hebben, loop gerust even binnen. 
jessica.kikkert@floresonderwijs.nl
  Henk Heesters leerkrachondersteuner 
Charlaine Schaller-Kurmasela Groep 6
  Charlaine Schaller-Kurmasela 
Groep 7A  ma-di-woe
Ik ben Charlaine Schaller-Kurmasela en getrouwd met Ferenc. Samen hebben we een dochter Lola en een zoon Mànu. Vanaf de start van Confetti in augustus 2008 ben ik hier werkzaam en heb ik deze school, en vooral ook de kinderen, letterlijk en figuurlijk zien groeien. Al 14 jaar werk ik met ontzettend veel passie als juf. Voor de klas staan is voor mij nog steeds elke dag een feestje!
 
 
Romy Tichelaar
Groep 7A- do-vrij
Groep 7B - ma-di

Sinds het schooljaar 2019-2020 ben ik werkzaam op Daltonschool Confetti. Ik heb een passie voor het lesgeven aan het oudere kind. Ik vind het prachtig om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen tot zelfstandige, creatieve en verantwoordelijke individuen. Ik hoop, mede door mijn eigen creativiteit, enthousiasme en hunkering naar kennis, het beste uit ieder kind te halen. Ieder succesmoment moet voelen als een feestje en de denkbeeldige confetti mag daarbij niet ontbreken!
                                                                                                                                romy.tichelaar@floresonderwijs.nl

 
Suzanne Berkenbosch Groep 4
Martin Prins Groep 7   
Martin Prins
Groep 8B - hele week
Ik ben Martin Prins en woon in Arnhem. Sinds 2012 werk ik op Daltonschool Confetti en ben daar o.a. rekencoördinator en vertrouwenspersoon. De visie en de uitgangspunten van de school spreken mij erg aan. Zelfstandigheid, vrijheid in gebondenheid en samenwerken dragen er, in mijn ogen, aan bij dat ieder individu zich in de toekomst zal gaan redden in onze maatschappij. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van dit team! 
martin.prins@floresonderwijs.nl
Ron Arends
Groep 8A - hele week
Ik ben getrouwd en trotse vader van 2 dochters. Sinds 2015 ben ik werkzaam op Confetti. Daarvoor heb ik 16 jaar op een Daltonschool in Doorwerth gewerkt. Ik geef al 22 jaar, met heel veel plezier, les aan de beginnende pubers van groep 8. Mijn passies zijn, naast het lesgeven, muziek maken en voetbal kijken .  Ik vind het allerbelangrijkst dat een kind met plezier naar school gaat!
  Ron Arends Groep 8
  
Renee van der Kroon Intern begeleider   
Renee van der Kroon
Intern begeleider - ma, di, woe, do,  
Ik vind het heerlijk op deze school met iedereen samen te werken. Met de kinderen om hun eigenheid, met de ouders en de collega's om de zoektocht naar kansen voor onze kinderen. Ik ben zelf moeder van twee dochters die inmiddels al 17 en 18 zijn. Ik houd van verhalen en de natuur. Van zingen en dansen. Van serieus op onderzoek en ook veel vrolijkheid en humor.
 
 
Esmee Stronks
Groep 3 - onderwijsassistent- hele week
Hoi, ik ben Esmee Stronks. Ik ben 21 jaar oud en werk in de kleutergroepen.  Hier ondersteun ik de leerkrachten met verschillende activiteiten. Daarnaast help ik  andere collega's binnen school met allerlei hand en spandiensten ter ondersteuning van de groep. Zoals kopiëren, lamineren, knippen enz. De werkzaamheden binnen school doe ik met veel plezier en ik ben blij dat ik op Daltonschool Confetti mag werken.
 
  Ron Arends Groep 8
 
Henk Heesters leerkrachondersteuner   
Anita Arnold
Conciërge  - hele week
I.
 
 
 
Müslim Özdemir
Leerkrachtondersteuner - ma, di, woe, do
Hallo! Mijn naam is Müslim Özdemir en ik ben 59 jaar. Ik woon in Deventer en ik heb één zoon en twee dochters. In 1986 ben ik afgestudeerd aan de PA in Arnhem. Sindsdien werk ik in Arnhem op diverse scholen. In 2004 ben ik gaan werken als leerkrachtondersteuner op diverse scholen. Sinds de zomervakantie van 2017 werk ik op Confetti. Het bevalt me prima en het is leuk om te doen.
  Müslim Özdemir leerkrachtondersteuner
     
Inge Veldhuis Administratief Medewerkster 
 
 
Inge Veldhuis
Administratief Medewerkster - di-do

Ik ben Inge Veldhuis. Ik ben twee dagen in de week op Confetti aanwezig voor administratieve ondersteuning. 
inge.veldhuis@floresonderwijs.nl